lamqta.comОвен  Да кажете, че последните няколко дни не са били

...
lamqta.comОвен  Да кажете, че последните няколко дни не са били
Коментари Харесай

Дева: Днес отвсякъде ви дебне фатализъм, Телец: За да не се побъркате, ...

lamqta.com

Овен 
Да кажете, че последните няколко дни не са били леки, значи нищо да не кажете. На процедура са Ви доставяли всички и всичко. За благополучие в този момент ще имате задоволително време, с цел да се изолирате от тези, които са правили в последно време единствено неща, които да Ви работят на нервите. За себе си към този момент сте решили, че повече няма да допускате такова нещо. Възползвайте се от това оптимално, и не се тормозете да поканите и приятелите, с цел да се причислят към Вас.  

 
Телец
Струва Ви се, че една ера на промени във Вашия персонален живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да стартира. Поне за през днешния ден е несъмнено. Затова в случай че не желаете през днешния ден да се побъркате от досада, измислете за себе си и за своя обичан човек някакво забавление. Нека това да бъде даже чупене на някоя и друга остаряла чаша... а след това се разходете до магазина за нови.

Близнаци
На привършване с деловите задания би трябвало да употребявате утринните часове. През деня видимо ще се ускори стремежът Ви към независимост, автентичност, и разкриване на нови страници в деловия и любовния живот. Само че търсенето на самостоятелност може да се натъкне на трудности. Може да Ви попречи нуждата незабавно да свършите нещо. Ще съумеете да се справите, в случай че на време си съставите проект за деяние, и се откажете от ненужните и ненужно рискови опити.

Рак
Звездите Ви дават за през днешния ден подобен съвет: не би трябвало да възлагате в този момент такива огромни очаквания на своя обичан човек. В края на крайщата той не е задължен да извършва всички Ваши фантазии и да бъде безусловно подобен, какъвто Вие бихте желали да го видите. Просто се радвайте, че го има и че Ви обича. Това напълно не е малко.

Лъв
Фундаменталността на всички дейности, предприемани от Лъвовете, през днешния ден може да се окаже препъни-камък в връзките в фамилията. Ще се пробват да Ви обяснят, че изцяло можете да се ограничите с някакво краткотрайно решение, а Вие ще се пробвате, да си държите на своето. Даже е забавно какво ще се получи, тъй като те са повече. 

Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.

Везни
Днес ще бъде от голямо значение, на кого се доверявате. Доста хора желаят да им бъдете съдружник, а Вие би трябвало да си помислите както би трябвало, на чия страна желаете да застанете. Сега хората от Вашето обграждане, на които може да се доверите, са прекомерно малко, тъй че имате цялостно право да проявявате недоверчивост. Но паралелно с Вас има и хора, които заслужават доверие. Изчакайте малко и понаблюдавайте близките. Тогава ще можете да отличите достойните за доверие хора, от всички останали. 

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че неговия свят е рухнал и нищо и в никакъв случай към този момент няма да бъде по този начин, както е било преди. Постарайте се да го успокоите, а и да го убедите, че до момента в който сте до него, нищо неприятно няма да му се случи. Може да не звучи изключително разумно, само че му е нужно.

Козирог
Звездите през този ден ще бъдат безжалостни към стеснителните, подготвени да се изчервяват за щяло и не щяло хора. Ако заради своята младост или недовиждане на родителите сте попаднали в тази категория, по- добре не общувайте доста с хората. Дори и най- положителните Ви пориви, ще бъдат грубо осмени.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Днес се страйте да постъпвате със своя обичан човек по този начин, както бихте желали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден точно сходна система на отразяване ще работи по най-хубавия метод, а и Вие ще се убедите в успеваемостта на схемата: „ ти на мен, аз – на теб ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР